Termeni și condiții

Termeni și condiții Ultima actualizare 24.07.2020

1.TERMENI GENERALI

1.1 Vinuri Vino este denumirea comercială a S.C. ESTRELLA S.R.L., persoana juridică cu sediul în Cluj-Napoca, Bd-ul Nicolae Titulescu nr. 8 apt. 31, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. J12/3693/2005, având CUI 18053717.


1.2 Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții www.vinurivino.ro (Site-ul). Utilizarea Site-ului implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părti.


1.3 În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.vinurivino.ro, S.C. ESTRELLA S.R.L. își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, Politica privind fisierele cookie, fară o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.


2.DREPTURI DE AUTOR

2.1 Conținutul site-ului www.vinurivino.ro este proprietatea S.C. ESTRELLA S.R.L..


2.2 S.C. ESTRELLA S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.vinurivino.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. ESTRELLA S.R.L. fără acordul prealabil scris al acesteia.


Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea S.C. ESTRELLA S.R.L., sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.


2.3 Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin de acord cu cele mai sus menționate.


3.PREŢURI

Preţurile afişate pe site sunt exprimate în RON şi includ TVA şi acciza pentru alcool, acolo unde se aplică.


4.COMENZI

4.1 Comenzile sunt confirmate telefonic, în cazul plăţilor prin transfer bancar, livrarea se face numai după confirmarea plăţii integrale de către bancă.


Discreţionar şi la alegerea noastră vom putea cere facultativ confirmarea telefonică a diverselor date pe care ni le-aţi furnizat. Ne rezervăm dreptul de a termina imediat orice cont sau comandă în situaţia în care vom sesiza vreo discrepanţă între datele furnizate pe site şi informaţiile furnizate telefonic.


Disponibilitatea produselor depinde de producător şi, de aceea, se pot opera modificări fără notificare prealabilă.


4.2 Prin înregistrarea comenzii garantați că:

  • aţi împlinit 18 ani
  • datele personale pe care le furnizaţi sunt adevărate, exacte, complete şi la zi
  • nu veţi pretinde că sunteţi o altă persoană sau entitate şi nu veţi folosi un nume fals pe care nu sunteţi autorizat să-l folosiţi
  • ne veţi informa prompt despre orice schimbări survenite în datele dumneavoastră personale.

5.LIVRAREA PRODUSELOR

5.1 Produsele se livrează în toată ţara, ţinând cont de opţiunile exprimate de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Pe timpul transportului, produsele sunt asigurate de S.C. ESTRELLA S.R.L..

Toate produsele livrate vor fi însoţite de chitanţă / factură.


5.2 Durata de livrare poate varia în funcţie de disponibilitatea produselor şi de locaţia destinatarului. S.C. ESTRELLA S.R.L. nu compensează întârzierile. Nicio comandă nu poate fi anulată din cauza întârzierii la livrare. Totuşi, dacă livrarea întârzie mai mult de o lună de zile, în condiţiile în care adresa indicată e corectă, comanda poate fi anulată şi vi se va returna întreaga sumă achitată, fără alte daune.


În cazul în care întârzierea se datorează faptului că adresa indicată e greşită sau clientul a fost de acord cu întârzierea, comanda nu poate fi anulată şi nu se acordă nicio compensare.


S.C. ESTRELLA S.R.L. nu răspunde pentru întârzierile datorate înscrierii greşite, de către client, a informaţiilor de livrare şi a datelor sale de contact. În această situaţie, clientul nu poate cere anularea comenzii, iar definitivarea ei vă fi stabilită cu firma care face livrarea.


În cazuri independente de voinţa noastră sau a transportatorului – condiţii meteo nefavorabile, cazuri de forţă majoră – durata timpului de livrare poate creşte şi vă vom informa prin email sau telefon.


Clientul este singurul răspunzător pentru verificarea stării bunurilor livrate.


S.C. ESTRELLA S.R.L. îşi rezervă dreptul de a nu accepta comenzi de la anumiţi clienţi şi livrări către anumite adrese.


6.RETURUL PRODUSELOR

O comandă poate fi anulată şi rambursată dacă solicitaţi acest lucru în scris, în termen de 14 zile de la livrare. În acest caz, trebuie să returnaţi toate produsele livrate, în ambalajul original, și în bună stare, nedeteriorate și în ambalajul original. Costul transportului înapoi către S.C. ESTRELLA S.R.L. va fi suportat integral de către destinatar. După primirea produselor în bună stare, S.C. ESTRELLA S.R.L. va restitui contravaloarea produselor, minus cheltuielile de transport.


7.PROTECŢIA DATELOR

7.1 Prin acceptarea termenilor şi condiţiilor, utilizatorii acestui site consimt că datele cu caracter personal să fie colectate şi folosite de S.C. ESTRELLA S.R.L., în conformitate cu cerinţele Legii nr. 677/2001 şi ale Legii nr. 506/2004. Aceste legi prevăd că S.C. ESTRELLA S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi. Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor în legătură cu starea şi evoluţia comenzilor, activităţi comerciale, de marketing, publicitate, cercetare de piaţă, monitorizarea vânzărilor şi servicii de comunicaţii electronice.


Completarea datelor dumneavoastră în formularele de creare de cont şi de comandă presupune acceptarea necondiţionată a acestor termeni şi condiţii, însemnând, totodată, că vă daţi acordul ca aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate de S.C. ESTRELLA S.R.L. sau de afiliaţii şi colaboratorii noştri, cu respectarea prevederilor de confidenţialitate.


7.2 S.C. ESTRELLA S.R.L. ia toate măsurile pentru a preveni accesul neautorizat la informaţiile dumneavoastră personale, dar nu vă putem garanta că vom putea împiedica acest lucru.


Totodată, S.C. ESTRELLA S.R.L. nu răspunde pentru pierderea de informaţii datorată unor defecţiuni sau erori ale softului sau serverului pe care este găzduit site-ul.


Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.


8.SECURITATEA TRANZACŢIILOR

8.1 Comenzile trebuiesc plătite înainte de finalizarea livrării. Plăţile se pot face prin transfer bancar, numerar sau prin ramburs la livrarea comenzii, oriunde în România. Produsele achitate în contul societății vor fi trimise numai după confirmarea plății. Securitatea tranzacţiilor bancare sunt asigurate de furnizorii acestor servicii, iar www.vinurivino.ro nu are acces la informaţiile de pe cardul dumneavoastră bancar.


Tranzacţiile de pe www.vinurivino.ro stau sub incidenţa legii româneşti care controlează comerţul electronic şi a legii protecţiei consumatorului. S.C. ESTRELLA S.R.L. nu răspunde pentru eventualele intervenţii prejudicioase ale unor terţe părţi.


8.2 În cazul utilizării unor carduri din ţări cu altă monedă decât RON, S.C. ESTRELLA S.R.L. nu este responsabilă pentru rata de schimb ori eventualele comisioane utilizate de bancă sau de furnizorul de servicii pentru tranzacţii cu carduri bancare. Aceste costuri vor fi suportate în totalitate de către cumpărător.


Toţi cei care vizitează site-ul www.vinurivino.ro se angajează să nu aducă atingere altor persoane şi să nu le violeze datele cu caracter personal.


Consumul exagerat de alcool poate avea consecinţe grave asupra siguranţei şi stării dumneavoastră de sănătate. Vă sfătuim să beţi cu măsură şi să nu conduceţi dacă aţi depăşit limita stabilită prin lege.